Three generations of expertise,
passion and traditions

Winemaker harvesting

Independent winegrower

high environmental value certification
Independent winemaker for several generations, we apply ourselves to working our vineyard, distilling our brandies, aging our Cognacs and Pineau des Charentes for an optimal duration.

En adhérent aux vignerons indépendants, nous certifions notre engagement de respecter notre terroir, de travailler notre vignoble, de vinifier notre récolte, la distiller, la stocker pour un long vieillissement…
pour avoir plaisir à vous la présenter et partager un moment avec vous.

L’ensemble de la récolte est distilé sur la propriété. Durant l’hiver, deux alambics fonctionnent pendant près de 8 semaines, 24 heures sur 24.

L’eau-de-vie ne vieillira qu’en fût de chêne de la forêt du Limousin ou de tronçais.

The secret of know-how for three generations

For 3 generations, we have shared the secret of the know-how of our Cognacs and Pineau des Charentes.
Thanks to the patiently aged vintages in our cellars, the blends are done in accordance with tradition.
We follow with passion each step of the harvest, distillation and aging.
Les vendanges ont commencé au Domaine Guillon-Painturaud, venez nous voir !
+

Votre panier

Cart is empty

0